maandag 10 december 2018

Dickens Festijn Deventer 2018

15 en 16 december van 11 tot 17 uur is in Deventer weer het Dickens Festijn!




Het vindt plaats in de Walstraat, Golstraat, Damstraat, Roggestraat, Bergstraat, Bergkerkplein, Kerksteeg, Bergschild en Menstraat. Voor de route van het festijn geldt éénrichtingsverkeer. Het Dickens Festijn wordt jaarlijks door 125.000 bezoekers bezocht. De toegang is gratis. Wel dient er rekening te worden gehouden met een wachttijd bij de ingang die kan oplopen tot 1,5 uur.
Toegang is alleen mogelijk via de Keizerstraat (t.h.v. de Schouwburg). Bezoekers worden via de Brinkpoortstraat en Keizerstraat naar de ingang van het Dickens Festijn geleid, waar het publiek groepsgewijs wordt toegelaten.




De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie in het historische Bergkwartier van Deventer. Ruim 950 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot kantoorklerken en deftige lieden. 

Het Dickens Festijn vindt voor de 28e keer plaats. 





De geur van punch, huizenhoge kerstbomen en prachtig gerestaureerde panden vormen het decor. 



2 opmerkingen:

  1. Dit lijkt me geweldig om mee te maken zeg........liefs.Conny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I really appreciate your professional approach.These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.
    ฮอลิเดย์พาเลซ

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...