dinsdag 24 mei 2016

Quiltwinkel in Schagen en vraag over steekmarkeerders.....


Afgelopen weekend bezocht ik Schagen en wist dat daar een leuk quiltwinkeltje zat,
 ALJONA, ik zie vaak informatie langs komen omdat een mede blogster JAQUELINE daar heel vaak te vinden is! Deze zaterdag dus ook en het was leuk om haar weer even te spreken!


Gelukkig kon ik daar terecht voor mijn quiltnaaldjes.... ik was al de hele tijd met mijn laatste bezig.... en hij zal maar breken hè, of kwijtraken.....

Ook kocht ik daar de twee lapjes want daar heb ik ook nog een plannetje mee. Mijn uitwasbare stift had het bijna begeven en was dus aan vervanging toe.
Het zwarte quiltgaren raakt ook steeds meer op en ben benieuwd naar het garen dat Jaqueline mij aanraadde: YLI...


Nou ben ik sowieso de laatste tijd wat aan het experimenteren en mijn collectie haaknaalden aan het uitbreiden. Dus dat kocht ik ook onlangs. Hebben jullie ervaring met bovenstaande steekmarkeerders. Welke bevalt jullie het best? Gebruik je om een bepaalde reden soms de één of juist de ander???

Nu met naald 5,5 en 7 kan ik alles haken waar naald 2,5 t/m 7 voor nodig is.
Ik koos dit maal voor Soft grip van Lana Grossa. Hier heb ik al meerdere naalden van ( maar heb ook andere merken) en dat haakt lekker...

2 opmerkingen:

  1. Was leuk om je te ontmoeten! Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb de rechtse steekmarkeerders, alleen van het merk knitpro geloof ik (groen en paars gekleurd) Waarom? Omdat die de enige waren die er waren. Maar mij lijken deze het makkelijkste om ergens uit te halen, je kunt ze dichtknippen maar als je dat niet wilt ook open gebruiken denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...