zondag 22 december 2013

Sonnensegel shawl af!!!


 Een affo!


De sonnensegel shawl!


Het was ff prikken maar het is ( op tijd) gelukt!Aan de originele shawl hing een pompoen maar dat vond ik niet echt iets voor mij. Ook het alternatief , een kwastje vond ik niet wat. Daarom ging ik voor iets heel anders! Ik liet er door Gerda van ATELIER HOBBEKOL uit Ens een mooie kralenhanger aan maken! En begon ik met het opzetten van 7 steken.... ik eindigde met iets meer dan 200 steken! 


De shawl met nu totaal 135 cm. En de wol was nog steeds niet op. Mijn zin wel!
Van de turqouise bol heb ik nog 42 gram over! Maar 50 ribbels vond ik wel genoeg....


Nog een plaatje van achter....

7 opmerkingen:

 1. wow, je ging echt als een speer. Heel mooi geworden. Prachtige kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, hij is super geworden. En die kralen is echt een origineel en leuk idee. Wat zul je met kerstmis stralen. Of is ie daar niet voor bedoeld?
  De mijne is ook af, daar komen vandaag of morgen de foto's van op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is het een mooi geheel geworden!!! Mooi, zoals je de kleuren bij elkaar hebt gezocht! Zo leuk... nu ik eens zie hoe het resultaat is geworden, met kralen uit mijn atelier! Gr. Gerda van Atelier Hobbekol.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig!!! ik wil hem ook gaan breien. Zag in het patroon bij Jeanette dat er stond 4 nld averechtse tricot en hier lees ik dat je 8 nld tricot en 4 nld averecht gebreid hebt....betekent dat dat die 4 nld allemaal averechts gebreid worden?
  Wies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tricotsteek: 1 nld rechts, 1 nld averechts breien.
  Averechte tricotsteek is andersom, dus: aan de goede kant van het breiwerk 1 nld averechts breien, aan de verkeerde kant 1 nld rechts breien.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...