dinsdag 28 augustus 2012

Lost.....
Nee, ik voel mij niet verloren of verdwaald maar Lost is de naam van een geweldige, bekende tv serie die zes seizoenen lang is uitgezonden op tv. Maar op tv heb ik het nooit gezien maar na een paar jaar geleden een stuk of 4 afleveringen van het eerste seizoen gezien te hebben leek het mij wel mooi om alles te gaan bekijken in de vakantie!

En pffff..... wat mooi en spannend. Wat onwijs goed gecast,  uitgedacht en mooie karakters.... En alle verhalen zo mooi verweven met elkaar. Echt een aanrader!

Het gaat over 45 mensen die met elkaar stranden op een eiland na een vliegtuigcrash. Ze blijken onvindbaar en zijn tot elkaar veroordeeld. Er ontstaat een gemeenschap waar macht,liefde en van alles bevochten moet worden.

Om een lang verhaal kort te maken: we zijn in de vakantie gekomen tot het begin van seizoen 3 ( en seizoen 1 en 2 hadden ieder 25 afleveringen.....

2 opmerkingen:

  1. renske-renskecreatief.blogspot.nl28 augustus 2012 om 20:53

    ik vond het ook een mooie serie, alleen het eind (zal hem niet verklappen) vond ik een afknapper.
    Veel kijk plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb de hele serie gezien en hij is geweldig. Soms denk je van huh? En dan valt plotseling de boel weer op z'n plaats. Zou de hele serie zo weer kunnen zien. Veel kijkplezier gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...