vrijdag 16 december 2011

Tasjes van de Bee meisjes...

Eerder deze week vertelde ik al over het tasjes project. Woensdag avond hadden we weer onze maandelijkse Bee en had ook mijn exemplaar af moeten zijn. 
Foei! 
Dat was ie niet.
 Gelukkig de rest wel, dus kan ik hier iets laten zien:Deze mooie is van Fieke. Allemaal verschillende harten en bloemen. Een deel appliceerde met de hand, de ander deed het liever met de machine.... Voor ieder wat wils.Antineke koos voor Japanse vrouwtjes. Om weer een even aantal te krijgen maakte ze er zelf nog een mannetje bij. Hiermee was de harem compleet!


Anneke had geen blok in haar tasje gedaan maar een lapje..
Nadat iedereen er een bijpassend lapje bijgedaan had ging ze de lapjes te lijf met een rol mes. Zwarte biesjes zorgen voor een glas in lood effect. Deze quilt is hierdoor het meest harmonieus geworden...


Ik maakte het Bep heel lastig door geen beige maar meer gebroken wit te gebruiken in mijn blog voor haar. De anderen deden het wel waardoor de mijne uit de toon viel. 
Ze loste het knap op door juist dat afwijkende blok centraal te stellen....
Morgen de resultaten van de andere "meisjes".....

En een welkom aan Janine van Dijk als nieuwe volger van mijn blog. Omdat ik je naam niet gelijk kan linken aan een blog ben ik nieuwsgierig welk blog van jou is.... wil je me dat laten weten???


Groetjes,
Annemieke


1 opmerking:

  1. Wat een prachtige dingen worden er op jullie bee gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...