zondag 29 november 2015

Een klein klusje....


 ....althans als je iedere keer een klein beetje dat! Dat gaat op voor mijn DMC box.


Jáaaren lang allerlei strengetjes verzameld in een losse doos en toen maar eens besloten omdat allemaal netjes op te bergen. Mét nummer waar mogelijk....


Pas deed ik weer een paar strengetjes zodat ik ze weer netjes kon opbergen....


Maar tot nu toe borg ik ze min of meer op kleur op. Terwijl sommige er voor kiezen om ze op nummer te rangschikken?
Wat vinden jullie het handigst???

3 opmerkingen:

 1. mijn kleurtjes zitten ook op kaartjes waarop ik met pen het kleurnummer heb geschreven. Ik berg ze op op kleurnummer, waarom? geen flauw idee. Ik weet ook niet of dat het handigst is....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn borduurgaren heb ik op kleur opgeborgen dat vind ik handiger. Het opwinden om kartonnetjes of plastic kaartjes bevalt mij niet want als het er lang op zit dan krijg je scherpe 'vouwen ' in de draad. Dat borduurt niet prettig.
  Gezellige dag
  groetjes, Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik berg ze op kleurnummer op. Dat vind ik het handigste met kleuren zoeken. Want sommige kleuren noem ik groen, terwijl een ander ze echt blauw of soms grijs noemt. Zeker bij die vele tussenkleuren.
  Verder knip ik het nummer van de DMC-bandjes er af en plak dat op het stukje van het kaartje dat tussen de inkepingen zit. Houdt beter dat schrijven met welke pen dan ook. Ziet er netjes uit (allemaal hetzelfde) en kan er ook weer af (als dat zou moeten.)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...