woensdag 27 mei 2015

De puntjes op de i.... ofwel de bloemetjes op de stokjes!

Vanavond is de groep van

 Stich and Bitch in Kraggenburg druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de haak- en breipicknick van 6 juni 2015 op het grasveld bij restaurant HCR Saaze te Kraggenburg.En omdat het thema dit jaar is"Kraggenburg zet de bloemetjes buiten" leefden we ons uit op de bloemetjes. Door de oproep die eerder was gedaan waren er veel bloemetjes binnengekomen maar nu moesten ze nog op een stokje gemaakt worden. We kregen het behoorlijk aan de stok met een aantal bloemen maar uiteindelijk waren er vier vazen vol!Maar tijdens de picknick staan ze niet op een vaas maar gaat er iets anders leuks mee gebeuren maar daarvoor zou je toch even langs moeten komen....

De picknick is van 11.00 tot 17.00 u.


Er staan die dag 25 kramen met allerlei moois dat haak en brei gerelateerd is en bovendien is er live muziek! 
En wil je niet alleen kijken maar ook wat DOEN dan kan dat ook. Er zijn diverse workshops en gewoon je eigen haak of breiwerk meenemen kan natuurlijk ook.
En natuurlijk mag dan ook een echte smulstreekproductenpicknick niet ontbreken! Hier zorgt HCR Saaze voor, voor een aantrekkelijk prijs en dat is nu al te reserveren via een mail naar info@hotelvansaaze.nl.

2 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige bloemen! Hopelijk wordt het een succesvolle dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk deze bloemen en dat zal heel vrolijk er uit gaan zien die dag!
  Lijkt me een gezellige dag worden in Kraggenburg.
  gezellige dag
  groetjes,Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...