zaterdag 20 december 2014

Serious request 2014

Voor mij is het hét evenement van het jaar!
Eén glazen huis, drie DJ's en heel veel muziek..... een geslaagd concept voor veel radio en kijkplezier!
Ieder jaar probeer ik er zoveel mogelijk van te zien en te horen en stort altijd een bedrag(je).

Dit jaar sponsorde ik via collega Tim die met nog 350 andere mensen van de reddingsbrigade van Medemblik naar Haarlem varen. Drie dagen lang! Deze actie SERIOUS RESCUE is gekoppeld aan de actie van 3FM.

En het mooiste moment?
Als de DJ's op kerstavond weer uit het huis mogen, diep onder de indruk door een haag van mensen naar het podium lopen en vol spanning op het eindbedrag wachten! Tot nu toe werd ieder jaar het eindbedrag verbeterd.
Zou dat nu ook weer gaan lukken?

HIER vind je de link met alle info én kun je via de link kijken en luisteren.

1 opmerking:

  1. op zich een goede aktie van serious request maar wordt het niet eens tijd dat ze binnen de grenzen gaan kijken waar hier hulp nodig is??
    en dan bedoel ik niet alleen de daklozen maar vooral de mensen die op de grens van armoede leven en uit schaamte er niet voor uitkomen. mensen met een uitkering en langdurig zieken die niet meer weten hoe ze zorgpremie en eigen bijdrage betaald moeten worden en blij zijn als ze ergens een keer worden uitgenodigd om te komen eten zodat ze met hun eurootjes toch het eind van de maand kunnen halen. Want als je hier netjes je best doet om geen schulden te maken kom je ook niet in aanmerking voor hulp van voedselbank of anders, zover is me duidelijk.
    Dus misschien volgend jaar eens????

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...